Kijkje in het kattencircus

Geplaatst op zaterdag 2 mei 2015   |   19 reacties
preview_image
Elke show eindigt met een concert | Beeld YouTube

Een kattencircus? In de Verenigde Staten bestaan er wel vier! Samantha Martin reist door het hele land voor optredens met haar acro-katten. Geloof je het niet? Bekijk dit filmpje dan maar eens.

Ze hangen aan touwen, springen door hoepels en balanceren op ballen. De katten van Samantha Martin zijn ware acrobaten. Hun baasje is dierentrainer voor televisie, film en reclame. Tien jaar geleden bedacht ze een show om de katten tussen de opnames door bezig te houden. Dat werd zo’n succes dat ze nu door het hele land reist voor optredens.Rock-Cats
De katten in het circus waren vroeger zwerfkatten en zijn gered door Martin. Met de show wil ze laten zien dat katten getraind kunnen worden. Elke voorstelling wordt afgesloten met een concert van de Rock-Cats, de enige kattenmuziekgroep in de wereld. Nouja, er zitten niet alleen maar katten in. De gong wordt bespeeld door een bosmarmot en een kip slaat op de bekken en de tamboerijn. Die maken het bijzondere circus compleet.

Argiebalt zei op 18 augustus 2015, 17:30:

supervet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kim Havikhorst zei op 1 juni 2015, 13:51:

echt heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel knap van die katers /katten

Celsie zei op 27 mei 2015, 09:16:

grappig filmpje hhhhhhhhhaaaaaaaaa

Madelon zei op 19 mei 2015, 14:02:

wat lief en cute ik vind het wel leuk i love cats

Ik mag mijn naam niet vertellen sorry zei op 14 mei 2015, 15:51:

Hahahaha!!!!

Baboeshka [10] zei op 14 mei 2015, 15:50:

Dankje! scoop2 scoop 3 scoop 4! 2! 3! 4! Lol! XD

Ik mag mijn naam niet vertellen sorry zei op 14 mei 2015, 15:48:

Jij bent goed in overtuigen!

Baboeshka [10] zei op 14 mei 2015, 15:44:

Nou ja, opzich hoef ik niet zo boos te zijn, als ze iets super leuks verdienen zijn ze toch weer blij? En als ze voor de rest ook maar goed verzorg worden, en het is ook weer een toppunt dat jullie ze van straat hebben gehaald en hun goed zijn gaan verzorgen, en daar moeten de katten ook best blij mee kunnen zijn. En ik denk dat ze na de show ook heel veel aandacht krijgen van mensen waar ze gelukkig van worden.

Baboeshka [10] zei op 14 mei 2015, 15:34:

Dit is leuk voor de mensen, maar vinden de dieren dat wel leuk? Dus de katten? Denk daar eerst over na want trouwens, wij zijn dieren! Wij vinden alleen dat we de macht hebben omdat we toevallig slimmer zijn! Maar andere dieren hebben ook eigenschappen zoals goed ruiken, goed kijken, goed schreeuwen, goed rennen, kunnen vliegen, zijn sterk of kunnen goed horen. En anders zouden we ook niet moeten denken dat we de macht hebben! We moeten respect hebben voor dieren! Ik ben alleen niet boos als de dieren het prima vinden, maar dat...

2222 zei op 13 mei 2015, 09:11:

i love cats

Olav zei op 11 mei 2015, 13:40:

ik hou zelf ook heel erg van katten maar ik vind het wel leuk maar ik vraag me af of zij dat ook vinden de katten

Lalala zei op 11 mei 2015, 13:40:

sorry, maar ik vind jou echt een kattenvrouw. en ik vind die actie wel erg leuk van die katten.

M zei op 7 mei 2015, 15:44:

Leuk!!!!

Jaela zei op 6 mei 2015, 18:35:

awh, dit is zo schattig!

Ilaysha zei op 6 mei 2015, 17:09:

hihi grappige katten

Frouktje zei op 6 mei 2015, 17:07:

echt heel leuk de Rock-Catsen ook die katten in het kattencircus i love it

Yousra zei op 3 mei 2015, 18:02:

dit is zo leuk en lief de kidsweek heeft leuke filmpjes

Stephieenclau zei op 3 mei 2015, 11:12:

grappig

Mika zei op 3 mei 2015, 10:00:

thats is pretty funny i love it

Wat vind jij? Laat je reactie achter
Let op:
Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.
Plaats een Scoop
  • Test scoop 1
  • Test scoop 2
  • Test scoop 3
  • Test scoop 4
  • Test scoop 5
  • Test scoop 6
  • Test scoop 7
Spelletje spelen?
preview_image
Formula Racer
Mop van de dag
Een suikerklontje botst op een aardbei zodat de aardbei onder de suiker zit. Dan valt de aardbei in een hakmachine. Wat krijg je dan?
Antwoord: Jam.
Het antwoord is?
Poll
Voor wie ga jij juichen tijdens het EK?

Voor wie ga jij juichen tijdens het EK?

Total votes: 228