Haaien op de weg

Geplaatst op vrijdag 12 juni 2015   |   14 reacties
preview_image
Foto Dreamstime

Haaien lijken hele stoere dieren, maar toch was het woensdag even schrikken voor vier haaien die in de Verenigde Staten in een vrachtwagen werden vervoerd. De truck kreeg namelijk een klapband en raakte van de weg.

De dieren werden volgens Amerikaanse media naar een nieuw aquarium in New York verhuisd toen het gebeurde. Door de klapband lukte het de chauffeur niet meer om te sturen en kwam het voertuig in de berm terecht.

De drie mensen die in de vrachtwagen zaten, hebben het allemaal overleefd. Dit was helaas niet zo voor de haaien: een van de dieren kan het niet navertellen. 

De overgebleven drie haaien zijn door opgetrommelde haaienexperts naar een ander voertuig gebracht en hebben een nachtje in SeaWorld doorgebracht. Als ze van de schrik bekomen zijn, gaan ze alsnog naar hun nieuwe huis in New York.

Mik zei op 2 maart 2016, 19:02:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mandy haaien eten geen mensen zei op 2 maart 2016, 18:46:

Lilalola zei op 23 januari 2016, 14:27:

Ik vind het wel irritant voor die haaien maar het is voor hun eigen bestwil!!!!!!!!!

Hai zei op 4 januari 2016, 12:59:

Snoepie zei op 9 oktober 2015, 20:34:

cool

Lotte van huizen⚽️⚽️⚽️ zei op 26 september 2015, 14:34:

Echt zielig hoor!!! Ik ben wnf ranger dus echt zielig😞😞😞😞😞😢😢😢😢

Lindsey zei op 9 september 2015, 19:54:

ik vind het heel zielig ik bedoel dat ik het zielig vind dat de haaien gevangen ziten dat vind ik echt heel zielig maar aan de andre kant vind ik het heel cool dat ze haaien hebben gevanen

Charlize zei op 4 augustus 2015, 20:31:

vet zielig die dieren worden zo een beetje mishandeld ik bedoel ze kunnen er niks tegen doen en als ze dood gaan dan zeggen zij zoiets van jammer dn maar ja we kunnen er niks aan doen je moet dieren respecteren ik heb respect voor dieren zelfs voor haaien mensen moeten dat eens gaan leren

Fons zei op 27 juli 2015, 08:35:

Een beetje eng maar ook een beetje cooooooool😎

Sander zei op 29 juni 2015, 14:00:

vet hoor

Kim zei op 24 juni 2015, 17:57:

Arme dieren respect!

Mandy keuning zei op 17 juni 2015, 20:41:

wel eng hoor!!!!!!! wwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwww!!!!!!! ga weg enge haaaaaaaaaaaaaaaaaien!!

Noortje van dijk zei op 17 juni 2015, 09:38:

vet cool

Julia zei op 15 juni 2015, 15:56:

heftiggggg

Wat vind jij? Laat je reactie achter
Let op:
Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.
Plaats een Scoop
  • Test scoop 1
  • Test scoop 2
  • Test scoop 3
  • Test scoop 4
  • Test scoop 5
  • Test scoop 6
  • Test scoop 7
Spelletje spelen?
preview_image
Formula Racer
Mop van de dag
Hoe noem je een hond die in een vulkaan valt?
Een lavador!
Het antwoord is?
Poll
Voor wie ga jij juichen tijdens het EK?

Voor wie ga jij juichen tijdens het EK?

Total votes: 200