Bart over ijdeltuit-voetballers

Geplaatst op zondag 12 juni 2016
preview_image

Ik was dit weekend met vier vrienden op pad in Madrid en we hadden afgesproken dat we het stadion van de Champions League-winnaar zouden bezoeken. Vier van ons hoopten dat dat Atlético zou worden (ik ook) en eentje was er voor Real. 

Real won, dus dat was even slikken. De ijdeltuiten van die club (met Cristiano Ronaldo voorop) doen altijd alles overdreven. Juichen, vallen of zichzelf filmen met een selfiestick, ik ben daar niet zo’n fan van.

En de supporters nemen het over. Want onze vriend had op de dag dat we naar het stadion gingen zijn Ronaldo-onderbroek aan en z’n selfiestick mee. Om ons te pesten natuurlijk.

Toch had ik een geweldig weekend. Want op de terugreis zat ik in het vliegtuig tussen mijn eigen voetbalhelden! Ook Champions League-winnaars! In 1995 zag ik Ajax de beste worden van Europa. En nu zat ik zelf tussen spelers als Van der Sar, De Boer en Overmars en was ik die aanstellers van Real al lang weer vergeten!

Bart Meijer is tv-presentator. Om de week schrijft hij een column voor Kidsweek. De andere week is kinderboekenschrijfster Tosca Menten aan de beurt. Hun eerdere columns kun je hier teruglezen.

 

Wat vind jij? Laat je reactie achter
Let op:
Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.
Plaats een Scoop
  • Test scoop 1
  • Test scoop 2
  • Test scoop 3
  • Test scoop 4
  • Test scoop 5
  • Test scoop 6
  • Test scoop 7
Spelletje spelen?
preview_image
Boom Boom Boom
Mop van de dag

Een aap gaat naar een café en gaat op een stoel bij de bar zitten. Wat zegt de aap?

Antwoord: Mag ik een bananenmilkshake graag?

Het antwoord is?
Poll
Voor wie ga jij juichen tijdens het EK?

Voor wie ga jij juichen tijdens het EK?

Total votes: 219