Abonnementen

Geplaatst op woensdag 14 december 2011   |   3 reacties
preview_image

Voor al het nieuws uit Nederland en de rest van wereld. Speciaal voor kinderen is er Kidsweek!

Kidsweek maakt gebruik van verschillende abonnementsvormen. Zo kunt u een abonnement uitkiezen wat bij u past. Kidsweek is al te lezen vanaf 1 euro per week.


Bekijk alle abonnementsvormen

Heeft u een vraag over uw bestaande abonnement, of over het afsluiten van een abonnement? Neem dan contact op met de lezersservice.

De lezersservice is te bereiken van maandag t/m donderdag van 09.00 - 13.00 uur en 13.30 - 17.00 uur en vrijdag van 09.00 - 13.00 uur op 020-6304707.

 

Spelletje spelen?
preview_image
Boom Boom Boom
Mop van de dag
Een Fransman en een Engelsman zitten op een boot. Door een storm zinkt de boot en ze komen terecht op een eiland. Dan komt er een stamhoofd aan, dat zegt: ‘Als jullie elk honderd van dezelfde vruchten in het oerwoud vinden, geven we jullie een nieuwe boot.’ Ze gaan beide het oerwoud in om te zoeken. Als eerste komt de Fransman terug met honderd besjes. Het stamhoofd zegt: ‘Nu moet je ze allemaal in je mond stoppen zonder te lachen. Dan is de opdracht gelukt.’ De Fransman doet het, maar bij het honderdste besje begint hij te lachen. ‘Waarom lach je?’, vraagt het stamhoofd. ‘Nou’, zegt de Fransman, ‘Ik zie daar de Engelsman aankomen met honderd ananassen!’
Poll
Voor wie ga jij juichen tijdens het EK?

Voor wie ga jij juichen tijdens het EK?

Total votes: 228